ez.blog.új.

A régi blogom eltűnt.nem tudok belépni.ez van helyette addigis

Friss topikok

  • BAndi: Séta Rulez! (2007.07.02. 18:43) oktató
  • Szecska koma: Te a fürdőben laksz bazzeg??? :)) Amúgy meg azt nem mondta senki, vagy vedd föl a telefonodat, va... (2007.07.02. 00:20) bejegyzés
  • Dreamcatcher: erről nem tudtam ,de köszi a felvilágosítást (2007.06.28. 10:45)
  • Dreamcatcher: jahm.tényleg.God is black...yes she is...:)én csak a patriarchális gondolkozású nyugati kultúrkör ... (2007.06.23. 08:31) fuckyouall
  • Szecska: Honnan tod hogy az Isten nem egy néger nő???? (2007.06.19. 00:45) I wish only on night rest ,nothing more...

Linkblog

HTML

2007.07.04. 18:40 Dreamcatcher

Sólyom sucks

Én igazán nem  vagyok Horn Gyula rajongó ,de igazából nem is Orbán Viktort utálom a legjobban a magyar politikai palettáról ,bár ő is kézenfekvő lenne.Nem azért nem szeretem őt ,mert okosabb ,butább ,jobb vagy rosszabb ,mint bárki más egyszerű emberi ellenszenv társadalmi és szülői kondicionálásra ,nem tehetek róla.(ahogy egyes vad fideszes ,egyébbként jószándékú értékes és intelligens barátaim sem tehetnek arról ,hogy azok ,amik...nem ők választották ,bármit is higyjenek.Ahogy én sem)

De ez a Sólyom László ritka egy ocsmány féreg, nem tudok mást mondani.Véleményem szerint (nem értek hozzá ,megint szubjektív laikus dörmögés) de egy magyar demokratikus koztársaságban ,ami halvány emlékeim szerint inkább kancellári rendszerhez hasonlítható ,a köztársasági elnök vészhelyzet kivételével NE HOZZON DÖNTÉSEKET.Oké ,ő a hadsereg névleges parancsnoka is holnap kiadja az ukázt ,hogy rohanjuk le Ausztriát ,mert szennyezik a Rábát?Akkor mi meg megyünk ,lerohanjuk.Mert mi magyarok ,tiszteljük a tekintélyt.De csak amolyan nyuszi módra ,szolgalelkűen.Még egy ilyen férget is mint ez a Sólyom.Pfuj.Szégyen.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://daywalker.blog.hu/api/trackback/id/tr28111746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása